joi, 9 mai 2013

Duminica ne vedem la Raw Generation Expo!Dintre toate targurile bio care se fac in Bucuresti Raw Generation organizat de Ligia si Raoul Pop s-a detasat ca fiind cel mai reusit si cu cea mai reusita gama de produse si expozanti (nu uit totusi sa mentionez singura editie a V for Verde de pana acum care a fost de asemenea foarte faina). Inceput ca un targ pentru vegetarieni reuneste acum, la a sasea editie (si a cincea participare pentru noi) peste 70 de expozanti, in majoritate crema furnizorilor de produse bio si sanatoase de la noi.

De data aceasta nu mai mutam tot showroom-ul la targ, cum faceam de obicei, ci vom avea cu noi doua game principale de produse: filtrele de apa 3M si parfumurile 100% naturale Les Essences d'Amelie. De ce? pentru ca sunt produsele vedeta ale gamei noastre si pentru ca vrem ca vizitatorii nostri sa aiba ocazia sa se familiarizeze si sa se informeze in legatura cu niste produse mai deosebite. Asa ca, daca va doriti sa testati parfumurile naturale si sa vedeti care vi se potriveste, acum aveti ocazia sa o faceti la standul Olivo/BioBunatati. Daca insa vreti sa vedeti filtrele de apa si sa ne puneti oricate intrebari legate de ele e un moment bun sa o faceti.
Pe langa aceste produse mai avem creme de protectie solara, unturi cosmetice, sapunuri cu miere, pietre de alaun si alte cateva bunatati.

In cazul in care doriti sa cumparati produse care nu vor fi la stand ne puteti da comanda si noi o vom aduce la targ.

Oferta pentru acest eveniment este urmatoarea: toate filtrele de apa cumparate la targ beneficiaza de reducere 10%. De asemenea, la cumpararea oricarui parfum Les Essences d'Amelie primiti gratuit un sapun cu miere.

Expozitia va fi deschisa publicului larg in data de 12 mai intre orele 10-20 si intrarea va costa 10 lei. Fiecare bilet de intrare va intra automat in marea tombola, unde va fi oferit un storcator automat prin presare la rece HUROM, in valoare de 1.400 lei.

Ne gasiti la standul 7, vis-a-vis de standul Ligiei Pop. Va asteptam cu drag!

p.s. Pentru cei care nu pot ajunge la expozitie si nu numai, sambata aceasta showroom-ul este deschis intre orele 12-16.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu